За да сте винаги млади се доверете на център по естетична дерматология Мирабел

Много експерти споделят, че независимо от това, че естетичната дерматология е сравнително нов дял от общата дерматологична практика то тя доста бързо намери своето място и се превърна в абсолютен хит сред ценителите на красотата и младостта. Всеки би желал да задържи за по-дълъг период от време онези безгрижни години, когато не се мисли за бръчки и увисване на кожата, нали! Но ето, че годините не прощават и с всяка следваща ни напомнят, че е време да обърнем сериозно внимание на някои несъвършенства. И точно тук идва ролята на естетичната дерматология, която цели бързо да се справи с белезите, които времето оставя по лицето, шията, бедрата. Имаме удоволствието да представим на вниманието ви център по естетична дерматология Мирбел Бургас, в който ще се погрижат за вашето добро самочувствие и подмладяване. Терапиите с мезоконци и лазерно премахване на бръчки са сред най-иновативните и с доказано бърз ефект, така че днес ще ви срещнем точно с тях.

Трендилифтинг – иновативна технология за подмладяване

Доста подробна информация ни дават от Мирабел Бургас в своя сайт тук https://www.dermamirabel.com/uslugi/estetichna-dermatologia/lifting-s-mezokontsi/. Накратко ще ви запознаем с този подход за справяне с бръчките и увисналата кожа, тъй като се оказва, че скулптурирането на контура на лицето е невероятно бързо, ефективно и впечатляващо. Поставянето на мезоконци е вид иглена терапия, с чиято помощ под кожата, която ма съответните несъвършенства се поставя армировка от полидиаксанон. Това е материал, който се използва в офталмологията и детската кардиохиругия. Това са конци, които са изключително безобидни и безопасни за здравето. Тяхната роля е да възобновят кожната плътност и да придадат подмладяващ ефект.

Прилагането на лифтинга с мезоконци е сравнително нова терапия, при която с третират различни зони по тялото и лицето:

 • Корекции на отпуснати вежди;
 • Стягане на тъканта около очите;
 • Премахване на бръчки по челото;
 • Изглаждане на мимически бръчки;
 • Придаване на обем на скулите;
 • Уплътняване на тъканите;
 • Премахване на гънки по шията и гърдите;
 • Скулптуриране на увиснала кожа по бедрата, корема и седалището;
 • Оформяне на ръцете.

Хубавото при терапията с мезоконци е това, че има дълготраен ефект. Армировката се резорбира с период от над 2 години, което означава, че е доста продължителен периода, в който имате възможността да се наслаждавате на перфектни подмладяващи резултати.

Защо лазерно подмладяване

Лазерите станаха част от почти всяка терапия, която е свързана с нашето разкрасяване. Доказано е, че все повече клиенти се подлагат на лазерно подмладяване центрове Бургас като целта е в професионална стерилна обстановка да се третират несъвършенствата. Това води да пълнен контрол и безопасност за здравето, а използваната модерна апаратура се грижи за това да направи кожата по-млада, еластична и освежена.

мезоконци

Принципа на този лифтинг ефект, при който се прилага лазерното подмладяване в център за естетична дерматология Мирабел Бургас е свързан с:

 • Възможност за третиране на нежни и деликатни зони без това да доведе до изгаряне или лющене на кожата;
 • Премахват се успешно фини линии и по-дълбоки бръчки;
 • Стяга се кожата в участъци с видимо отпускане;
 • Премахват се дори зачервявания и състояния като розацея;
 • Успешно се повлияват пигментации и се изравнява тена на кожата.

Ето, че не само бръчките са обект на успеваемост чрез прилагане на метода на лазерно подмладяване, а акцента на този терапевтичен апаратен метод е  както разкрасяване така и прилагане на лечение, което и напълно безопасно, безболезнено и с феноменален ефект. От Мирабел Бургас препоръчват на своите пациенти лазерната терапия по подмладяване, тъй като тук няма възстановителен период. Ефекта е забележим още при първата процедура, а освен това е сравнително дълготраен, поради това, че се стимулират естествените производства на колаген и еластан.