Натурална маска за коса – революция в подхранването на структурата на всеки косъм

Грижата и подхранването на косата е приоритет за всяка уважаваща себе си дама. Косата е сред главните красиви акценти, които първо биват забелязвани от мъжете. Буйната и жива коса, с прекрасна дължина, изящен цвят и лъкскавина няма как да не привлекат погледа ни. Косата е не просто атрибут, тя е основен аксесоар, на който разчитаме за покоряване на мъжките сърца. За да изглежда една коса красива и жизнена обаче е повече от ясно, че се нуждае от ефективна грижа. Колкото по-често я подхранвате то толкова по-прекрасна ще изглежда вашата грива. Днес ще ви разкажем малко повече за това каква е ролята на натурална маска за коса и как, кога да я използвате за да си гарантирате невероятно нежност, мекота и блясък.

Защо да е маска и то натурална

Сигурно си мислите, че щом след всяко миене на косата слагате балсам то това е напълно достатъчно, тъй като по този начин подпомагате по-лесното разресване на косата. Но всъщност балсама е именно за това – да намали падащите коси при екстремното сресване и заплитане на кичурите. Тук не можем да говорим за подхранване, от което се нуждаете. Ние търсим грижа и то напълно ефективна и видима за да може косата да бъде невероятно мека и нежна на допир.

Именно тук идва ролята на маската като козметичен продукт, на който можем да възложим нейното възстановяване. Всеки фризьор ще потвърди, че дори най-елементарната домашна маска с мед, жълтък и зехтин има божествено терапевтично действие върху скалпа и косата. Подхранването с натурални съставки допринася за това косата да получи витамини и минерали, от които се нуждае за да се възстанови от ежедневното екстремно натоварване, на което я подлагаме като:

Натурална Маска за Коса
 • Изсушаване със сешоар;
 • Използване на преси и маши за коса;
 • Сресване и дърпане;
 • Студ или пък горещина от резките климатични промени;
 • Боядисване и други.

Всичко това, което правим с косата си за да изглеждаме красиви до голяма степен оказва пагубно въздействие върху нейната сила и жизненост. Точно затова е време да ви представим революционна маска, която при прилагане само веднъж или два пъти седмично в зависимост от текущото състояние на косата би ѝ осигурила оптимална възстановяваща грижа.

BenePura е малка семейна компания, която произвежда изцяло натурални козметични продукти. В колекцията изделия, които са предназначени за грижа за косата ще откриете маската с арганово, конопено и кокосово масло. Тези натурални масла са доказано ефективни при подобряваване:

 • Еластичността на косата;
 • Блясъка;
 • Здравината;
 • Жизнеността.

Ако и за вас е от особено значение да се радвате на красива коса и забелязвате, че вашата напоследък има промяна в структурата то сега е момента, в който можете да се възползвате от енергийната бомба от естествени витамини A, B1, B2, B3, B6, C, D, E, Протеин, Хлорофил, минерали, които се съдържат в този невероятен продукт.

Защо да използвате натурална маска за коса? Причините всъщност са много. Ще ви запознаем с основните като основната ни мисия е да споделим с вас какво можете да получите с прилаган на продукт, който има способността да се превърне в регенериращо средство за по-силна и красива коса:

 • Маската за коса с натурален състав е напълно безопасна;
 • С нея хидратирате косъма и намалявате до 99 % риска от накъсани и цъфтящи краища;
 • Не предизвиква омазняване;
 • Не е повод за поява на странични ефекти;
 • Прави косата гладка, мека и нежна като коприна.

Не се колебайте, а заложете на истинските продукти, които не съдържат парабени, химикали и алергени. Насладете се на косата, за която винаги сте мечтали, защото с натуралната маска за коса от BenePura получавате нещо повече от грижа и подхранване.